PHP: Directory Lister

PHP: Directory Lister

De PHP-software Directory Lister is gemaakt door Chris Kankiewicz.

Directory Lister is a PHP application that exposes the contents of your web-accessible folders for browsing and sharing. Featuring a zero configuration, drag-and-drop installation for quick and easy setup.

De software is te downloaden vanaf de originele projectsite van Chris: https://www.directorylister.com/

Mijn ervaring

Met tevredenheid maak ik gebruik van deze software, om op mijn webserver:

  • mappen door te bladeren
  • bestanden te bekijken

Directory lister

Hierdoor hoef ik niet telkens in te loggen op FTP, want Directory Lister werkt vanuit de browser. In het index.php bestand heb ik wel een kleine code toegevoegd, zodat alleen ik toegang heb tot een hoofdmap.


Author: jeroen

Just another HTMLy user.