PHP: Webapp OmniStreets

PHP: Webapp OmniStreets

OmniStreets is een listbroking webapplicatie die huisnummers en toevoegingen ophaalt op basis van een stratenlijst en woonplaats. Deze webapplicatie is gemaakt voor Studio OMNIVOOR. Handig voor huis-aan-huis verspreidingsdoeleinden. Uit de database is ook te ontrekken: looplijsten op postcodegebied, of dichtstbijzijnde adressen vanuit een adres binnen een radius. De webapplicatie is gemaakt ter uitbreiding van Studio OMNIVOOR's verspreidingsservices.

OmniStreets Linker Rottekade Huisnummers & toevoegingen Linker Rottekade

PHP: Webapp OmniKIX

PHP: Webapp OmniKIX

OmniKIX is een demo adresverrijking webapplicatie die adresgegevens aanvult met KIX-code ter correcte sortering door PostNL. Deze demo applicatie is gemaakt voor Studio OMNIVOOR. Handig voor KIX-korting & om het postbezorgingsproces te verbeteren. Uit de applicatie is een Excel-bestand te onttrekken, waarmee gegevens zijn te data mergen.

OmniKIX applicatie OmniKIX applicatie

PHP: Webapp OmniLabel

PHP: Webapp OmniLabel

OmniLabel is een demo mail merge applicatie, gemaakt voor Studio OMNIVOOR. Op basis van adresgegevens maakt de applicatie een printbaar PDF-bestand aan.

OmniLabel OmniLabel webapplicatie

Standaard 33 labels per vel. Ideaal voor nationaal of internationaal verzenden, huis-aan-huis verspreiding & logistieke doeleinden.

OmniLabel etiketvel Printbaar PDF-bestand